Keski-Suomen Hormisaneeraus Oy

KSHS turvaa kotisi sydämen

Olemme jyväskyläläinen hormisaneerausyritys. Erikoisalaamme on hormien massaus, mutta kauttamme saat monipuoliset piipunkorjauksen palvelut sisäputkituksesta pellitykseen, aina tarpeesi mukaan. 
 
Markus aloitti toiminimi yrittäjänä rakennusalalla vuonna 2007 . Vuodesta 2013 Markus aloitti erikoistumisen hormisaneerauksiin. Pikkuhiljaa ajatus omasta hormisaneerausyrityksestä alkoi kytemään, ja vuonna 2015 syntyi Keski-Suomen Hormisaneeraus Oy. Markus on turvannut veljensä Tuomaksen kanssa piippuja siitä saakka. Tuomaksen aikaisempi kokemus rakennusalalta on ollut hyödyksi ja yhdessä heistä on kasvanut melkoinen voimakaksikko alalle. Markuksen vaimo, Eeva, on toiminut alusta saakka taustavoimissa toimistolla ja työmailla pikkulapsiperheen pyörityksen ohella. 
 

Luotettava ja turvallinen valinta

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että me tekijät olemme ammattitaitoisia osaajia. Jälkeemme jää turvallinen, ehjä ja toimiva hormisto -sauna lämpiää mukavasti, kodin lämmitys sujuu ja sisäilma kulkee hyvin. Työllämme on 10 vuoden täystakuu ja työ on kotitalousvähennyskelpoinen. Kuulumme Luotettava Kumppani-palveluun ja asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea. 
 
Kodin hormisto vaikuttaa olennaisesti asumisen laatuun ja mielenrauhaan. Vain ehjä ja puhdas hormi toimii tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti. Kodin lämmitys, sisäilman kierto ja tulisijan käyttö on mukavaa, kun hormit ovat kunnossa. Me päivitämme piipun kunnon vastaamaan nykyisen käytön vaatimuksia: siististi, aikataulussa, asiakasystävällisesti ja järkevään hintaan.
 
Turvaa kotisi sydän.

Kysy lisää toiminnastamme!

 

Soita meille heti!

0456127038

Täytä lomake ja soitamme sinulle takaisin 24 tunnin sisään!
Markus Kouvalainen

Myynti ja asennus

(Keski-Suomi, Uusimaa, Pirkanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme ja Kymenlaakso.)

yhteys@kshs.fi

045 612 7038

Eeva Kouvalainen

Markkinointi ja asennus

Tuomas Kouvalainen

Asennus