Keski-Suomen Hormisaneeraus Oy

KSHS turvaa kotisi sydämen

Olemme jyväskyläläinen hormisaneerausyritys, joka on perustettu vuonna 2015. Erikoisalaamme on hormien massaus, mutta kauttamme saat monipuoliset piipunkorjauksen palvelut sisäputkituksesta pellitykseen, aina tarpeesi mukaan.

Yritys on vielä nuori, mutta me tekijät olemme ammattitaitoisia osaajia. Vuoden 2016 loppuun mennessä kokemusta oli kertynyt jo 515 piipun saneerauksen verran, eli yhteensä 6136 metriä mielenrauhaa ja lämmitysmukavuutta tyytyväisille asiakkaille. Siitä olemme jatkaneet samalla vauhdilla eteenpäin.

Tärkein tehtävämme on edistää kotien lämmitykseen liittyvää paloturvallisuutta. Tulisija on kodin tunnelmaa ja lämpöä luova sydän, mutta samalla se on myös yksi merkittävimmistä kodin paloturvallisuuteen vaikuttavista seikoista. Edistämme kotien turvallisuutta suojaamalla ja ennaltaehkäisemällä lämmitykseen ja tulisijan käyttöön liittyviä vaaroja piippujen kunnossa pitämisen muodossa.

Toisin sanoen me korjaamme ja turvaamme, jotta sinä voit olla huoleti.

 

Luotettava ja turvallinen valinta 

Me KSHS:llä teemme työmme aina ammattitaidolla ja huolella pyrkien siihen, että korjauksemme jälkeen paloturvallisuus ja piipun rakenteellinen kunto ovat varmistettuja vuosikymmeniksi eteenpäin.

Turhaa työtä emme teetä ja laskemme urakkatarjoukset aina kustannustehokkaasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Työmme on myös kotitalousvähennyskelpoista.

Kehitämme työtämme ja ammattitaitoamme jatkuvasti, jotta työmme jälki pysyy ensiluokkaisena. Teemme yhteistyötä vain luotettavien tahojen kanssa ja käyttämämme tuotteet ja materiaalit ovat laadukkaita. Voit olla siis varma siitä, että osaamme asiamme ja teemme laatutyötä. Annamme työllemme myös viiden vuoden takuun.

Lisäksi olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys sekä mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

 

Markus Kouvalainen

Yrittäjä, toimitusjohtaja