Hormin kunnostus Äänekoskella

“Olimme pyytäneet tarjouksen isäni Riston 1960-luvulla rakennetun omakotitalon hormisaneerauksesta ensin toiselta yritykseltä. Hinta vaikutti meistä korkealta, joten päätimme etsiä toisen yrityksen ja kysyä siltä tarjouksen. Google tarjosi KSHS – Savupiipun Korjaukset Oy:tä, jolta pyysimme vertailevan tarjouksen. Yhteydenpito Markus Kouvalaisen kanssa sekä tekemänsä tarjous vakuuttivat meidät, joten tilasimme työn KSHS – Savupiipun Korjaukset Oy:ltä.

Markus otti välittömästi tilauksen jälkeen yhteyttä, ja aika saatiin sovittua seuraavalle viikolle. Saneerauspäivää edeltävänä iltana asentaja Tuomas soitti. Hän kertoi tarvittavat valmistelutoimet ja tuli seuraavana aamuna ajallaan. Työ tehtiin ammattitaitoisesti, varmoin ottein ja paikkoja sotkematta.” 

Äänekoskella kohteen oli omakotitalo, jonka piippu tarvitsi pinnoitusta. Talon isäntänä toimi Risto ja hänen poikansa Pasi auttoi tarjouksen pyynnissä ja asioiden hoidossa. Työ tehtiin helmikuussa 2016.

Asentajista Tuomas kävi tekemässä massauksen ja työ sujui muutamassa tunnissa. Koska hänellä on takanaan satoja piipun korjauksia, työ sujui sutjakkaasti varmoilla otteilla. Lisäksi kohteessa oli loiva katto, jollaisella työskentely on huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi perinteisten rintamamiestalojen harjakatoilla.

Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen ja palveluumme. Myöhemmin hyvää palautetta tuli myös paikalla käyneeltä nuohoojalta.

Huom! Piipun korjaus ei poista nuohouksen tarvetta!

 

Hormin kunnostus säällä kuin säällä.