Piipun korjaus muuraus - Paras vaihtoehto erittäin huonokuntoiselle savupiipulle

Savupiipun korjaus uudelleen muuraamalla on paras vaihtoetho kohteisiin, joissa savupiippu on päässyt erittäin huonoon kuntoon. Hormin massausta pystytään vielä käyttämään jos piippu kestää massauksen työvaiheen. 

Tässä projektissa selvittiin pelkällä piipun yläpään korjausmuurauksella

Tässä projektissa selvittiin pelkällä piipun yläpään korjausmuurauksella

 

Piipun yläpään korjausmuuraus on usein riittävä

Vesikaton yläpuolelle jäävä savupiipun osa altistuu vuosien vieriessä sään vaikutuksille; kuumaa, kosteaa, kylmää, jäätä jne. Tästä syystä savupiipun yläpuolinen osuus on myös yleensä huonoimmassa kunnossa.

Harvemmin tulee tarvetta uudelleen muurata koko savupiippu, mutta näitäkin tapauksia tulee vastaan aina joskus.

 

Varmistetaan savupiippusi kunto!

 

Soita meille heti!

0456127038

Täytä lomake ja soitamme sinulle takaisin pikimmiten!


  Piipun yläpään korjausmuuraus ei aina kuitenkaan riitä

  Ylensä siinä vaiheessa, kun savupiipun yläpää on päässyt niin huonoon kuntoon, että se vaatii uudelleenmuurausta, ovat hormit tässä vaiheessa jo todennäköisesti vielä huonommassa kunnossa.

  Tästä syystä usein tehdäänkin molemmat, sekä hormin massaus tai hormin putkitus ja piipun yläpään uudelleenmuuraus. Tällä tavalla pystytään järkevään hintaan varmistamaan, että piippu on turvallisessa kunnossa ja piipun käyttöikä pitenee mahdollisimman paljon, jopa vuosikymmeniä. Katso täältä ohjeet, kuinka savupiipun oikea korjaustapa valitaan.

   

  Koko piipun uudelleenmuuraus tarvitaan ainoastaan erittän huonokuntoisille savupiipuille

  Kun savupiipua käytetään aktiivisesti ja vuosikymmeniä kuluu, jossakin vaiheessa piipun maksimi käyttöikä tulee vastaan. Laastit alkavat haurastumaan, tiilet alkavat irtoilemaan ja tästä syystä tulipalon riski myös kasvaa huomattaasti.

  Jos tilanne on päässyt näin huonoksi, tällaisissa tapauksissa usein järkevintä on purkaa vanha savupiippu ja muurata uusi tilalla. Tällaisia tapauksia ei onneksi ole liian usein.

   

   

  Teemme kaikki turvallisen savupiipun korjaustyöt 10v. takuulla. Takuu sisältää työt ja materiaalit.

   

  Selvitämme yhdessä todellisen korjaustarpeen savupiipullesi ja annamme sinulle tarjouksen savupiippusi korjaamisesta järkevään hintaan, josta näet hinnan erittelyn, ja kuvauksen tarvittavista korjaustoimenpiteistä

   

  Turvallisia lämmityshetkiä 🙂

  T: KSHS:n tiimi